Ma ktoś może rozpykaną zmianę z MK70 na MK60 lub MK60ec1? W sensie że jakie części, jaka pinologia, ogólne rady, a może ktoś z pomorskiego byłby w stanie się tego podjąć
jurgeen, użyj funkcji szukaj
jest o tym temat :roll:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Ma ktoś może rozpykaną zmianę z MK70 na MK60 lub MK60ec1? W sensie że jakie części, jaka pinologia, ogólne rady, a może ktoś z pomorskiego byłby w stanie się tego podjąć
jurgeen, użyj funkcji szukaj
jest o tym temat :roll:
już udało mi się znaleźć, co prawda pod nazwą tematu zupełnie nie sugerującą zawartości
no właśnie krzynol odesłał mnie w tym temacie do Ciebie kodowanie i pinologię ogarnie, ale własnie z doborem pompy i samą przekładkę miałem się odezwać do Ciebie widzę że większość przekłada z MK60 ---> MK60EC1 a mnie interesuje przekładka z MK70 ---> MK60 lub jakąkolwiek inną aby było jak najmniej przeróbek
no a mi chodzi o przekładkę na pompę, przy której jest najmniej modyfikacji, czyli zakładam że z okolic mojego rocznika (2005) chociaż pewnie i tak jest to skomplikowane na maxa
jurgeen, u ciebie wiąże sie to ze zmianą przewodów hamulcowych ew zakładaniem przejściówek
jarrypl ma/miał takie przejściówki
przenieśmy dywagacje do tamtego tematu żeby nie śmiecić tutaj
jakie ty masz auto?
Posiadam Octavie II, 2005, 1,9TDI BKC w wersji angielskiej po przekładce. Chciałbym wymienić licznik na wersje europejską. Wg. VAG'a nr licznika, to: 1Z0920910D z wyświetlaczem 1/2. Jaki powinienem kupić licznik, żeby pasował plug & play? Oczywiście po zakodowaniu immo.
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
marioSJ ten licznik co podałeś z tablicy nie podejdzie do twojej furmanki ze względu na imo.
Roboty jest tyle samo 15minut z kodowaniem.Jak potrzebujesz licznika to mam swój tylko że golas 1Z0 920 800D +pin z 14.02.2005r.Jak coś to na pw.
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
witam , mam taki problem posiadam o2 z 2005 roku jest to przekładka i posiadam aktualnie założony Maxi-Dot samochód jeździ normalnie odpala wszystko funkcjonuje lecz na wyświetlaczu widnieje napis "wegfahrsperre aktiv" Co mam zrobić aby go zlikwidować ?
Komentarz